Proiect sustinut de Skill Team Consulting
VREAU!

Tabara de Sport
Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski
Tabara Ski si Snowboard |   |  Inscrieri tabara  |  Testimoniale |   |  Contact
FAQ


Tabara Ski Aboneaza-te la noutatile
Tabara SkiTabara Ski
   
Tabara Ski Tabara Ski


Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski

Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski
   
Tabara Ski Tabara Ski

Inscriere


Va felicitam pentru decizia de a participa la taberele noastre de ski.

Vom profita din plin de iarna, vom aluneca pe partie, ne vom juca, vom fi veseli si ne vom hrani sanatos.

Fara TV si fara jocuri la computer ne vom crea propria noastra poveste de iarna

Participant

Nume si prenume
*
Varsta
*
CNP
*
Adresa de domiciliu
*
Oras/Judet
*
Scoala unde studiaza
*
Telefon acasa
*
Adresa de mail participant
*

Nivelul de cunoastere pentru schi (pentru tabara de schi):

Nivelul de cunoastere pentru snowboard (pentru tabara de snowboard):


Copilul are experienta in folosirea teleschiului? (doar in cazul copiilor initiati) Da Nu


Copilul are echipament de schi/snowboard propriu?
Da Nu


In cazul in care se doreste inchirierea echipamentului, va rugam sa specificati:

Inaltime
Greutate
Numar la pantof


Seriile pentru care optati:


Cursuri de dezvoltare personala dedicat copiilor si adolescentilor Da Nu

Date despre parinti sau tutori (numai pentru participantii minori)

Mama (nume si prenume)
Telefon mobil
Adresa de e-mail

Tata (nume si prenume)
Telefon mobil
Adresa de e-mail

Cum ati aflat despre tabara?
*
Introdu codul din imagine:

Va fi o experienta a carei amintire va dura toata viata.

Pretul unui modul de tabara de 6 zile, 5 nopti este 1485 lei / participant, pret subventionat pentru copiii de cetatenie romana (pentru copiii de alta nationalitate sau pentru persoane juridice pretul se majoreaza cu 600 RON)* si include:

 • durata: 6 zile/5 nopti
 • cazare 2 - 4 persoane in camera - baie proprie;
 • masa: pensiune completa - 5 mese pe zi (3 mese principale si 2 gustari pe zi);
 • zilnic 3 sesiuni de ski / Snowboard * (initiere sau divertisment);
 • jocuri si sporturi de iarna
 • fructe, ceai si apa plata
 • acces organizat la facilitatile de agrement ale taberei;
 • supraveghere permanenta de catre adulti
 • activitati recreativ - educative sub indrumarea instructorilor;
 • consumabile pentru activitatile sportive si de agrement;

Locatia taberei de ski / Snowboard este Paraul Rece - Predeal, iar seriile de tabara sunt formate din una sau mai multe grupe de 8 copii (maxim 40 de participanti).

Pretul nu include:

 • inchiriere echipament de ski (35 RON/zi)
 • inchiriere echipament de snowboard (45 RON/zi)
 • costuri de partie: 250 lei/participant/serie
 • transportul la si de la locatia taberei
 • activitatile specificate ca optionale 

* Activitatea de ski / snowboard este dependenta de conditiile meteo si de existenta unui strat de zapada corespunzator. Partia este dotata cu teleschi si nocturna. Lipsa zapezii sau temperaturile extreme pot duce la schimbarea programului de schi cu activitati de agrement sportiv si divertisment la exterior sau interior.

---

Alte detalii se pot obtine de la secretariatul taberei - 0746.25.25.05

Rezervarea locului in tabara devine valida dupa plata avansului de 800 lei din valoarea taberei iar accesul in tabara este conditionat de plata diferentei cu cel putin 48 de ore inainte de intrarea in tabara. Coordonate bancare: Skill Team Consulting SRL, CIF 18315273, Registrul Comertului: J40/1056/2006 cont RO42RZBR0000060011745658, Raiffeisen Bank

Atentie! La plata SPECIFICATI va rugam: < NUMELE participantului>

In cazul anularii rezervarii din orice motiv, avansul nu se restituie - conform articolului 16 litera "L" din Ordonanta de Urgenta nr 34/2014 din 4 iunie 2014.  

Pentru participantii minori :

 • Validarea inscrierii este conditionata si de transmiterea formularului «  Informatii Medicale » iar intrarea in tabara este conditionata de prezentarea  Avizului Epidemiologic  si a Adeverintei medicale pentru activitati sportive eliberate recent de catre medic. Lipsa documentelor de mai sus sau constatarea unei stari de sanatate necorespunzatoare participarii la tabara, duce la neacceptarea copilului in tabara fara a implica despagubiri sau returnarea sumelor platite.
 • Nu sunt permise in bagaj obiecte sau substante care pot rani (chiar daca acestea au o alta destinatie). Din experienta va recomandam Continutul bagajului
 • Nu sunt permise in bagaj laptop-uri, aparatura electronica scumpa, bijuterii, etc. Personalul taberei nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderea sau instrainarea obiectelor de uz personal ale participantilor.
 • In cazul in care copilul dvs. din neatentie sau din reavointa produce daune in interiorul locatiei taberei, echipamentelor din tabara sau tertelor persoane, parintii sau tutorele legal vor trebui sa plateasca costurile aferente inlaturarii daunelor produse.
 • In cazul in care, dupa inceperea taberei copilul dvs. nu respecta regulile de conduita, fumeaza, consuma alcool, sau droguri, fura, absenteaza sau refuza sa participe la activitati fara un motiv intemeiat, manifesta acte de violenta (verbala sau fizica) sau rasism, organizatorii sunt indreptatiti sa solicite retragerea copilului din tabara in cel mai scurt timp (maxim 24 de ore de la anuntarea parintilor). Echipa de organizatori va asigura ca vor face toate eforturile ca toti copiii sa beneficieze de un regim uniform si echidistant.
 • In cazul in care copilul este retras din tabara din orice motiv, inainte de inceperea programului de tabara sau inainte de finalizarea programului de tabara, plata taberei trebuie realizata integral iar participantului nu ii va fi restituita valoarea programului sau serviciilor de care nu a beneficiat. Conform articolului 16 litera "L" din Ordonanta de Urgenta nr 34/2014 din 4 iunie 2014.
 • Pentru a ajuta copiii sa se conecteze la programul si activitatile taberei si sa se bucure de atmosfera creata, telefoanele mobile nu vor fi acceptate in tabara. Puteti comunica cu copilul la telefoanele instructorilor si puteti primi informatii de la instructori dupa un program prestabilit si anuntat.

Sunt de acord ca SC Skill Team Consulting SRL sa prelucreze datele cu caracrer personal inscrise in acest formular conform RGDP.


Sunt de acord ca imagini luate in timpul derularii activitatilor din tabara sa fie utilizate de organizator in scopuri de promovare.
Da Nu

Prin apasarea butonului TRIMITE intelegem ca datele furnizate sunt corecte si ca sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate mai sus.
   

   
 

Am convingerea ca perioada petrecuta intr-o tabara bine organizata poate fi mai valoroasa din punct de vedere educational decat un an intreg de scoala formala.

Charles Elliot , fostul presedinte al Universitatii Harvard

Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski

Tabara Ski

Poti sa ne contactezi la:

Telefon: 0746 25 25 05
0746 25 25 10
Mail: da@tabarasport.ro
Tabara Ski
   
Tabara Ski Tabara Ski


Tabara Ski
Tabara Ski Acces participanti
Email:
Parola:

Tabara Ski
   
Tabara Ski Tabara SkiProgramare site Web Activ

Parteneri: catering bucuresti

asigurat 24rca.ro