Proiect sustinut de Skill Team Consulting
VREAU!

Tabara de Sport
Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski
Tabara Ski si Snowboard |   |  Inscrieri tabara  |  Testimoniale |   |  Contact
FAQ


Tabara Ski Aboneaza-te la noutatile
Tabara SkiTabara Ski
   
Tabara Ski Tabara Ski


Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski

Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski
   
Tabara Ski Tabara Ski

Tabara Ski si Tabara Vesela sunt proiecte Skill Team Consulting ( programe de dezvoltare personala si team building ) realizat in parteneriat cu Hotelul Piatra Craiului si Hotel Paraul Rece din Paraul Rece - Predeal, HEAD (echipamentele sportive), Temad.

Avem o experienta de 6 ani in organizarea de programe pentru copii si de peste 11 ani in organizarea de programe de Training si Team Building, iar clientii nostri spun ca:

"Sunt impresionata si incantata de aceasta tabara si vom participa cu siguranta si anul viitor. 

 


Latura educativa a fost exploatata si dezvoltata permanent. Antrenamente profesionale, locatia taberei excelenta, atentie deosebita aratata copiilor. Va multumesc! "
Carmen Turtoi , Mama lui Andrei 

" M-am simtit extraordinar. A fost interesant sa aflu alte abordari si perspective ceea ce inseamna o sursa de informare foarte buna. Relaxant si util! 


    Mihaela Apostoleanu, Training Manager - Oracle  

”Cu totul diferit de alte evenimente similare, spumos si cu accente serioase, din care am invatat si m-am amuzat deopotriva! Vesel, antrenant si deloc plictisitor! ”

    Doina Costache, Head of online & mobile banking - Unicredit

“O zi fantastica si activitate asa cum nu ma asteptam. Am avut parte de distractie, dar am invatat si ceea ce inseamna echipa si comunicare. Sunteti o echipa deosebita.”

    ALINA SORA – Coordonator evenimente, Ductil – Air Liquide    

”Am acumulat multe informatii care mi-au oferit o imagine clara asupra temei propuse.Mi-ati depasit asteptarile cu mult!”

    Teodorescu Daniela, HR Project Manager - Sensiblu
 
”Continut foarte interesant, detalii bine puse la punct. Final puternic si emotionant!”

    Nicoleta Paslaru, HR Coordonator - Ikea

” Echipa Skill Team Consulting are skills-urile necesare pentru a transforma un team-building conventional intr-o experienta unica, de neuitat.”

    Predescu Mihai, Manager Proiecte Achizitii- Distrigaz Sud - participant Team Building
 
”Astazi ati castigat o colaborare pe termen lung! Si prin asta am spus tot si va multumesc! ”

    Runcan Olivia, Trainer - Unicredit
 
”Sunt sincer impresionata de diversitatea jocurilor voastre, din partea mea, nota 10. O echipa foarte pregatita, profesionista si antrenata. Va multumesc foarte mult si sper sa ne vedem din ce in ce mai des. Mii de mutumiri! ”

    Zanescu Diana , Sales Support - Unicredit

  
''A fost cel mai vesel program “serios” de teambuilding la care am fost.
 Trainerii sunt de calitate si te pot tine in priza pe toata durata programului fara a te face sa te plictisesti.''
  

   Costin Briscan – Director Economic ROMCARTON

”Profesionalism, interes, determinare, organizare, caldura - echipa Skill Team Consulting."
   

   Nicoleta Udrea, HR Manager- Pepsi
 
”Unul dintre cele mai bune programe de exercitii de teambuilding la care am participat. Si am participat la vreo 20 de teambuildinguri pana acum. Bravo! 


    Bogdan Georgescu , Head Of Direct Sales Force - Unicredit
 
”Multumesc! Ati reusit sa treziti copilul din mine. Uitasem de el in ultimul timp; am descoperit colegi; am ras si m-am distrat. Sunteti geniali!!! Mult succes in continuare!”

    Nicola Laura,Business Analyst - Siveco
 
” Experienta dvs. este evidenta, si-a spus cuvantul si, contrar asteptarilor mele destul de pesimiste, prin taskurile propuse, ati reusit sa transformati un grup de straini intr-o echipa. Felicitari si multumesc pentru toate momentele placute!”

    Anca Scortariu,Business Analyst - Siveco

Ne-ati ajutat sa invatam sa ne rezolvam problemele singuri! Sunteti o echipa extraordinara.”


    Melania Sandu - Henkel

”Clar si concis. Recomand cu incredere cursurile Skill Team Consulting.”

    Titus Olteanu, Sales Manager - Petrom

”Ati reusit mai mult decat o iesire la munte, a facut ca 36 de oameni sa se simta excelent, sa descopere lucruri pe care nu le stiau si sa ridice ceata si incertitudinea din interiorul echipei. Organizare logistica excelenta. Profesionisti!”

    Cristian Ditoiu, General Manager - Acasa Media     

”A fost o surpriza sa constat ca in locul unor intelegeri foarte tehnice despre intercomunicare am gasit o atmosfera foarte placuta, creativa si stimulativa. Mi-a placut sincer si pe langa timpul pe care l-am petrecut foarte distractiv, cred ca eu si colegii mei plecam cu un nou castig, acela de a fi colegi mai buni, deci profesionisti mai buni.”

    Bogdan Mantescu, Programator - Acasa media

”Implicare si interes maxim fata de client. Afla ce îti doresti si nu se lasa pâna nu îti satisface nevoile organizationale.Te poti baza pe ei! Programul de teambuilding furnizat ne-a oferit momente minunate si memorabile. Skill Team Consulting este o echipa excelenta si un partener de nadejde!

    Florin Preda, Director General - ButanGas

    

”M-am regasit pe mine insumi mai optimist si mai incarcat de energie pozitiva.”

    Sorin Osaci - Lisa Draxlmaier

    

”A fost practic, relaxant, constructiv, interactiv. Am ramas foarte impresionata de cat de mult si rapid iti poate schimba modul de gandire, atentia si actiunea personala un astfel de program. ”

    Moldovan Victoria, Coordonator Grupa Calitate - Lisa Draxlmaier
    

”Ne-ati ajutat sa ne cunoastem mai bine, sa avem mai multa incredere in ceea ce putem sa facem, sa avem curajul afirmatiilor si foarte important .... sa ne simtim foarte bine impreuna.”

    Iulia Antemir, CSO - BASF
     

”Un program util si cu multe informatii noi si valoroase. Organizarea informatiilor intr-un mod logic, constientizarea unor reguli de comportament alaturi de capacitatea lectorului de a se adapta situatiei la fata locului au fost de apreciat”

    Serban Cismarescu - Innova

” M-ati facut sa constientizez lucrurui pe care pana acum le-am ignorat. Cursurile Skill Team Consulting au contribuit la buna desfasurare a activitatii mele atat in plan profesional cat si personal."

    Roxana Stan, Project Manager - Eltrix

 

'' Am fost impresionata de creativitatea oamenilor astia si de utilitatea programelor Skill Team Consulting. Am descoperit cu ajutorul vostru resurse importante in membrii echipei.''
    
    Simona Serban – Director Resurse Umane- ROMCARTON
 

”Nu reuseam sa ajungem la performanta asta fara dumneavoastra - multumim ca ne-ati facut sa ne simtim mandrii ca lucram la si pentru Aplast. Sincer!”

    Evelina Costache - Aplast
    

”Sunt lucruri pe care probabil le stim, dar de multe ori uitam sa le aplicam sau le aplicam in mod dezorganizat. Reprezentantii companiei Skill Team ne-au facut sa ne dam seama de importanta ECHIPEI cu care lucram. Ii felicit si le multumesc.”

    Corina Blezu, Business Development Manager - FFadvertising

”Plec cu o impresie extrem de placuta de la acest program. Am intalnit niste adevarati coechipieri.”

    Oana Roman, Inspector Resurse Umane - Julsoft

”Un program excelent care ne-a ajutat sa reinviem echipa.”

    Mihnea Popescu, Director de Marketing - MGA

    

”Am apreciat pe parcursul desfasurarii acestui program coerenta, imbinarea cu succes a elementelor de teorie cu cele practice si implicarea trainerilor in invatarea, antrenarea si stimularea participantilor.”

    Nistor Rosalia, CEO - Selir

    

”Cursul a fost o ocazie pentru mine sa fiu in compania unor persoane ce pot fi considerate drept adevarate  modele pentru mine. Am avut ocazia sa vad cum as vrea sa devin, cum sa lucrez la mine in companie si unde as vrea sa ajung.”

    Catalina Stanciu - Grand Plaza - participant Training
  

”Apreciez ca dupa doua zile, informatiile primite imi ridica intrebari si ma invita la noi interpretari posibile. Structurarea informatiei a dat impresia ca exercitiul sustinut poate duce in directia dorita, de confruntare a conflictelor cu mai putina agresivitate. Mi se pare amuzant ca suntem un grup de oameni buni care vor sa invete sa faca fata conflictului.”

    Oana Stanescu, Reprezentant Vanzari - Dupont Romania

    

 "Programul a fost creativ, diversificat si antrenant, iar atmosfera creata a fost placuta si vesela"
   
   Filofteia Dumitrescu – Director Financiar -ROMCARTON 


Programele pe care le organizam sunt concepute in raport cu varsta si nivelul de dezvoltare ale copiilor. Combinam activitatile sportive cu activitati de invatare prin joc, urmarind multiple beneficii pentru dezvoltarea fizica si psihica a copiilor. Obiectivul principal urmarit prin programele dezvoltate este dobandirea de catre copii, de abilitati pe care le pot exploata atat in prezent cat si ca viitori adulti, precum si intelegerea importantei adoptarii unui stil de viata sanatos.

Alte detalii puteti obtine la secretariatul tabara ski Paraul Rece 0746.25.25.05 Inscrierea in tabara ski AICI

Inscrieri Tabara
 

Am convingerea ca perioada petrecuta intr-o tabara bine organizata poate fi mai valoroasa din punct de vedere educational decat un an intreg de scoala formala.

Charles Elliot , fostul presedinte al Universitatii Harvard

Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski

Tabara Ski

Poti sa ne contactezi la:

Telefon: 0746 25 25 05
0746 25 25 10
Mail: da@tabarasport.ro
Tabara Ski
   
Tabara Ski Tabara Ski


Tabara Ski
Tabara Ski Acces participanti
Email:
Parola:

Tabara Ski
   
Tabara Ski Tabara SkiProgramare site Web Activ

Parteneri: catering bucuresti

asigurat 24rca.ro