Proiect sustinut de Skill Team Consulting
VREAU!

Tabara de Sport
Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski
Tabara Ski si Snowboard |   |  Inscrieri tabara  |  Testimoniale |   |  Contact
FAQ


Tabara Ski Aboneaza-te la noutatile
Tabara SkiTabara Ski
   
Tabara Ski Tabara Ski


Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski

Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski
   
Tabara Ski Tabara Ski

Tabara Ski si Snowboard - Intrebari Frecvente (FAQ)

Vedeti mai jos raspunsuri la intrebari frecvente. Pentru orice alta intrebare legata de tabere si programe de dezvoltare personala pentru copii sunati la  secretariatul taberei - 0746.25.25.05 -  Inscrierea in tabara AICI


1. Cum procedati daca copilul inscris in tabara nu stie deloc sa schieze?

Copiii care nu stiu sa schieze intra in grupele de initiere, in care invata de la instructori tehnica schiatului de la zero.

Copiii care nu stiu inca sa schieze invata cum foloseasca echipamentul, ce reguli trebuie respectate pe partie pentru a fi in siguranta, cum sa foloseasca instalatiile de transport pe cablu si, sub indrumarea instructorilor, exerseaza tehnica alunecatului pe schiuri astfel incat sa indragasca schiul si sa se bucure de iarna.

2. Copii mei stiu deja sa schieze. Vor avea si ei instructori pe partie sau ii veti lasa sa urce cu teleschiul si sa coboare dupa bunul lor plac?

Niciun copil nu va intra pe partie fara instructori. Inca de la inceputul taberei se stabilesc reguli clare care se respecta pe toata durata programului. Partia de la Paraul Rece ofera o vizibilitate foarte buna a traseului. Practic copiii sunt tot timpul sub ochii celor care ii insotesc.

Pentru orice alta intrebare legata de tabere si programe de dezvoltare personala pentru copii sunati la  secretariatul taberei - 0746.25.25.05 - Inscrierea in tabara AICI

3. Copilul meu are 7 ai si nu va mai veni cu niciun prieten. Daca se va simti marginalizat de catre ceilalti copii mai mari? Cum va fi cazat daca in grup nu mai este niciun copil de varsta lui?


De obicei la tabara, copiii ajung fara sa se cunoasca intre ei, dar pleaca cu multe prietenii legate. Termenul “marginalizat” nu exista in taberele noastre pentru ca activitatile sunt proiectate astfel incat sa implice toti copiii. Pe baza informatiilor pe care le colectam din formularele solicitate, incercam sa-i cunoastem cat mai bine pe copii inca dinainte de a ne intalni in tabara, si facem tot posibilul sa cazam in aceeasi camera copii intre care exista anumite compatibilitati. Foarte important este insa modul in care copilul stie sa-si gestioneze unele activitati pe care trebuie sa le faca singur (sa manance singur, sa se spele, sa-si sorteze imbracamintea, sa se imbrace, sa se pregateasca de somn, etc). Instructorii vor fi aproape de copii si ii vor sustine cat se poate de mult.

Pentru orice alta intrebare legata de tabere si programe de dezvoltare personala pentru copii sunati la  secretariatul taberei - 0746.25.25.05 -  Inscrierea in tabara AICI

4. Eu stiu sa schiez foarte bine. Partia de la Paraul Rece nu este prea usoara pentru mine?
Partia despre care vorbim este una de dificultate medie. Are aproape 480 metri lungime si aproximativ 150 m latime. Desi este o partie mai scurta decat cele din Azuga sau Predeal, ea are o serie de avantaje si de aceea am ales sa organizam Tabara de Ski aici.

  • Este aproape de hotel - la aproximativ 20 de metri - astfel incat ne putem organiza sesiunile de antrenament in mai multe reprize fara niciun impediment. Partia are zone dificile si zone mai putin abrupte in laterale, astfel incat si avansatii si incepatorii se pot bucura in egala masura.
  • Este mult mai libera decat orice alta partie de pe Valea Prahovei in acea perioada. In majoritatea timpului suntem aproape numai noi pe partie si nu stam la coada pentru a urca cu teleschiul.
  • Daca inghetam putem merge in restaurant pentru un ceai cald.
  • Oamenii locului sunt zambitori si ospitalieri.
  • Conditiile de cazare si masa sunt foarte bune iar locatia dispune de spatii generoase pentru acivitati indoor


5. Ce se intampla daca nu ninge si nu este zapada pe partie?
Din pacate, noi nu putem detine controlul asupra vremii. Daca temperatura de afara este scazuta (minim -7 grade Celsius)  putem sa facem zapada artificiala cu tunurile de zapada. Daca insa nu este suficient de frig afara si  nu avem zapada, putem sa ne bucuram de frumusetile locului facand drumetii, putem sa ne incercam abilitatile si curajul in Aventura Parc, putem sa ne distram cu jocuri la interior, putem invata jucandu-ne. In plus, Max (unul dintre participantii la programele noastre) spune: "Eu nu vin in aceasta tabara pentru zapada. Vin penrtu atmosfera creata aici!" sau  Carla participant in tabara din ianuarie 2014 (+13 grade C la Predeal) "M-am simtit super chiar si fara zapada. Nu cred ca ne-am fi distrat mai bine in alta tabara"


6. Eu schiez foarte bine. Ce as mai putea invata?
Sa schiezi si mai bine, sa impartasesti din experienta ta si colegilor de tabara, sa-ti faci noi prieteni si in plus te vei si distra. De asemenea ai putea incerca si un nou sport - snowboardul.

Pentru orice alta intrebare legata de tabere si programe de dezvoltare personala pentru copii sunati la  secretariatul taberei - 0746.25.25.05 -  Inscrierea in tabara AICI

7. Ca si parinte imi doresc foarte mult ca fiul meu de 8 ani sa invete sa schieze si tabara dumneavoastra ar fi o oportunitate. Este insa un copil destul de sensibil care nu a mai fost plecat de acasa fara parinti. Credeti ca ar fi probleme?
Pentru copii totdeauna va fi o prima data cand va trebui sa-i lasati singuri. Activitatile si atmosfera taberei sunt proiectate astfel incat copiii sa se simta confortabil, in siguranta, dar mai ales intre prieteni. Pentru copii tabara va fi o buna ocazie sa invete sa se descurce fara familie si sa-si descopere propriile puteri pentru a dobandi un anumit grad de independenta.

8. Daca un parinte doreste sa ramana o zi sau doua la locatia unde este organizata tabara este posibil?
Daca ne anuntati din timp si, in functie de disponibilitatea hotelurilor din zona, puteti face acest lucru. Veti intelege insa ca prezenta dvs. va deturna atentia copilului si acestuia ii va fi mai greu sa se integreze in grup si in programul activitatilor. De asemenea, veti intelege ca prezenta dvs. alaturi de copil le poate crea frustrari altor copii ai caror parinti au ramas acasa.

Pentru orice alta intrebare legata de tabere si programe de dezvoltare personala pentru copii sunati la  secretariatul taberei - 0746.25.25.05 -  Inscrierea in tabara AICI

9. Copilul meu are 6 ani. Credeti ca se va descurca?

Din considerente legate de programul si activitatile taberei, echipa de proiect accepta copii cu varste de peste 7 ani. Au fost insa cateva exceptii pentru copii de 6 ani, ai caror parinti ne-au asigurat ca au o dezvoltare psiho-motorie peste varsta lor. Am fost placut impresionati de felul in care s-au descurcat in tabara acesti copii. Daca copilul Dvs. este o fire sportiva, este obisnuit cu un program riguros stabilit, isi gestioneaza bine nevoile si inventarul personal si este obisnuit cu atmosfera din tabere, consideram ca poate fi un participant la tabara noastra.

Pentru orice alta intrebare legata de tabere si programe de dezvoltare personala pentru copii sunati la  secretariatul taberei - 0746.25.25.05 -  Inscrierea in tabara AICI

Inscrieri Tabara
 

Am convingerea ca perioada petrecuta intr-o tabara bine organizata poate fi mai valoroasa din punct de vedere educational decat un an intreg de scoala formala.

Charles Elliot , fostul presedinte al Universitatii Harvard

Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski

Tabara Ski

Poti sa ne contactezi la:

Telefon: 0746 25 25 05
0746 25 25 10
Mail: da@tabarasport.ro
Tabara Ski
   
Tabara Ski Tabara Ski


Tabara Ski
Tabara Ski Acces participanti
Email:
Parola:

Tabara Ski
   
Tabara Ski Tabara SkiProgramare site Web Activ

Parteneri: catering bucuresti

asigurat 24rca.ro