Proiect sustinut de Skill Team Consulting
VREAU!

Tabara de Sport
Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski
Tabara Ski si Snowboard |   |  Inscrieri tabara  |  Testimoniale |   |  Contact
FAQ


Tabara Ski Aboneaza-te la noutatile
Tabara SkiTabara Ski
   
Tabara Ski Tabara Ski


Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski

Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski
   
Tabara Ski Tabara Ski

"In Tabara de schi am invatat sa schiez foarte bine, cu viteza, si sa cobor o partie uriasa. Mi-am facut multi prieteni din diferite orase . Mi-a placut mancarea! P eisajul a fost foarte linistitor iar muntii au avut un aer sanatos!"

Nica Miruna – Bucuresti

"In Tabara de schi mi-a placut pentru ca am schiat mult, ne-am jucat mult, mi-am facut prieteni noi. Mi-a placut focul de tabara, mancarea, hotelul."

Sara Kocsis – Satu Mare

 

"Mi-a placut in Tabara de schi pentru ca am schiat, m-am distrat, am facut igloo-uri, foc de tabara si mi-am facut prieteni noi. Imi vine sa plang  pentru ca trebuie sa plec din tabara."

Otilia Birisu – Brasov

 

"In aceasta tabara de schi mi-a placut totul. Au fost copii prietenosi cu care m-am inteles foarte bine. Am invatat sa schiez si mi-am facut o prietena foarte buna, pe care o cheama Ana. Am fost liderul uneia dintre echipe. Am facut igloo-uri, ne-am jucat si, in primul rand ne-am distrat. Cand o sa plec din tabara o sa-mi fie dor de toti, mai ales de instructorul nostru de schi – Andrei. Unii dintre copii au facut snowboard cu Vlad. Bogdan si Max s-au descurcat foarte bine pe placa!"

Mara Suditu – Onesti

 

"Mie mi-a placut in Tabara de schi pentru ca am schiat foarte bine si m-am distrat foarte bine."

Munteanu Emilia – Bucuresti

 

 

 “O idee deosebita, un loc ideal. O experienta instructiva si distractiva pentru copiii nostri. Sigur vor reveni in aceasta tabara”

 

Silviu Dorobantu – tatal lui Codrin si Mircea

“Noi multumim pentru o saptamana plina de distractie si cultura, dar si sport si lectii de viata. Copiii s-au simtit minunat si au fost tratati cu mare atentie, caldura si seriozitate. Comunicarea cu parintii a fost deschisa si asta este foarte important pentru linistea parintilor. Va multumim inca odata."

Oana Cserni – mama lui Orad, Noam si Adara

 

“Sunt convinsa ca vom reveni cu toata increderea si cu tot dragul. Va multumim pentru siguranta si calitatea timpului petrecut de copilul nostru la Dvs.

Mihaela Caian – mama lui Alexandru

 

 


 

Daniela Vlasceanu

"V-am urmarit activitatea cu sufletul la gura si pot spune ca afost o experienta unica.
Apreciez buna organizare si vom fi alaturi de dumneavoastra si in continuare."

Daniela Vlasceanu

 

Am convingerea ca perioada petrecuta intr-o tabara bine organizata poate fi mai valoroasa din punct de vedere educational decat un an intreg de scoala formala.

Charles Elliot , fostul presedinte al Universitatii Harvard

Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski

Tabara Ski

Poti sa ne contactezi la:

Telefon: 0746 25 25 05
0746 25 25 10
Mail: da@tabarasport.ro
Tabara Ski
   
Tabara Ski Tabara Ski


Tabara Ski
Tabara Ski Acces participanti
Email:
Parola:

Tabara Ski
   
Tabara Ski Tabara SkiProgramare site Web Activ

Parteneri: catering bucuresti

asigurat 24rca.ro