Proiect sustinut de Skill Team Consulting
VREAU!

Tabara de Sport
Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski
Tabara Ski si Snowboard |   |  Inscrieri tabara  |  Testimoniale |   |  Contact
FAQ


Tabara Ski Aboneaza-te la noutatile
Tabara SkiTabara Ski
   
Tabara Ski Tabara Ski


Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski

Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski
   
Tabara Ski Tabara Ski

Contact


Iti multumim pentru interes si felicitari pentru decizia de a invata si skia.
Iti suntem alaturi.

Ne poti contacta astfel:

     
Prenume
*
Nume
*
Email
*
Telefon
*
Oras
*
Varsta
*
Nivelul de cunoastere a skiului:

Mesaj
*
Introdu codul din imagine:

sunt de acord cu termenii si conditiile *
   

   

Poti sa ne suni la:

+40746 25 25 05
+40746 25 25 10

Poti sa ne scrii la:

da@tabarasport.ro


Poti sa ne urmaresti si pe:

Poti sa faci inscrieri in tabara la AICI

 

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, ce a fost modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Skill Team Consulting are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: furnizarea de servicii, marketing si publicitate, accesul in spatii private si cazare. De furnizarea acestor date depinde furnizarea serviciilor conform ofertei.

Este conditionata furnizarea datele cerute, acestea fiind necesare pentru identificarea dvs. si pentru a beneficia de serviciile solicitate catre noi. Refuzul dvs. determina indisponibilitatea furnizarii serviciilor solicitate, precum si a informarii dvs. despre noile servicii. 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul nostru.  Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.

 

Am convingerea ca perioada petrecuta intr-o tabara bine organizata poate fi mai valoroasa din punct de vedere educational decat un an intreg de scoala formala.

Charles Elliot , fostul presedinte al Universitatii Harvard

Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski

Tabara Ski

Poti sa ne contactezi la:

Telefon: 0746 25 25 05
0746 25 25 10
Mail: da@tabarasport.ro
Tabara Ski
   
Tabara Ski Tabara Ski


Tabara Ski
Tabara Ski Acces participanti
Email:
Parola:

Tabara Ski
   
Tabara Ski Tabara SkiProgramare site Web Activ

Parteneri: catering bucuresti

asigurat 24rca.ro