Proiect sustinut de Skill Team Consulting
VREAU!

Tabara de Sport
Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski
Tabara Ski si Snowboard |   |  Inscrieri tabara  |  Testimoniale |   |  Contact
FAQ


Tabara Ski Aboneaza-te la noutatile
Tabara SkiTabara Ski
   
Tabara Ski Tabara Ski


Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski

Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski
   
Tabara Ski Tabara Ski

Tot anul facem SPORT

Fara jocuri pe computer si fara TV, dezvoltam programe de dezvoltare personala pentru copiii. Facem mult sport, dar mai ales ajutam copiii sa capete incredere in ei si sa se bucure. Ii invatam sa fie darnici, sa primeasca si sa dea feedback, sa-si atraga prieteni si sa-si prezinte ideile. Invatam copiii sa evite conflictele si sa obtina ce-si doresc prin comunicare si negociere fara "te rooooooog" si fara "ma supar".

Daca este cald jucam tenis, inotam, zburdam pe bicicleta prin padure, brazdam luciul lacului cu caiacul, jucam volei si baschet  pana noaptea tarziu. La focul de tabara cantam acompaniati de greieri, protejam si admiram natura, scrutam cu privirea cerul instelat ajutati de telescop, inveselim copiii si ii motivam sa invete sa devina adulti fericiti si sanatosi. Aproape ca nu avem nici un minut liber!

Organizam mai multe tabere bazate pe sport si veselie pentru copiii isteti ai caror parinti sunt constienti de importanta sportului pentru sanatatea prezenta si viitoare a copiilor lor:

Formular de inscrieri tabere, +4 0746.25.25.05 

 

Am convingerea ca perioada petrecuta intr-o tabara bine organizata poate fi mai valoroasa din punct de vedere educational decat un an intreg de scoala formala.

Charles Elliot , fostul presedinte al Universitatii Harvard

Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski Tabara Ski

Tabara Ski

Poti sa ne contactezi la:

Telefon: 0746 25 25 05
0746 25 25 10
Mail: da@tabarasport.ro
Tabara Ski
   
Tabara Ski Tabara Ski


Tabara Ski
Tabara Ski Acces participanti
Email:
Parola:

Tabara Ski
   
Tabara Ski Tabara SkiProgramare site Web Activ

Parteneri: catering bucuresti

asigurat 24rca.ro